TriaGO! ging rondje West-Vlaanderen

De kalender van mei is goed volgeboekt voor de deelnemers van het TriaGO! project. Na de zwemloop in Oostkamp op 2 mei, ging de groep verder op tour in West-Vlaanderen. Op 8 mei gingen we dwars door Brugge en gisteren 16 mei liepen we mee met Think-Pink in Kortrijk en kregen daarbij ondersteuning van Hilde Crevits die met onze groep de 11km liep.

20160508_142101In Brugge was het warm, warmer, warmst, het warmst plekje van Europa volgens de weersdekundigen en dat hebben we gevoeld ook. Veel
drinken, voor en tijdens de wedstrijd, was de boodschap. De drankbevoorrading en toeschouwers die met sproeiers de lopers wat probeerden af te koelen waren dan ook meer dan welkom.

Kortrijk bracht koeler weer mee, ideaal om te lopen. Het parcours met zijn 003hellingen zorgde dan weer voor een ander soort uitdaging. Ondanks dit extra element hebben alle deelnemers de eindstreep behaald. Meer zelfs, sommigen bereikten hier een nieuwe mijlpaal door het overwinnen van een 11km lange afstand. Anderen kozen, met succes, voor het verbeteren van hun tijd.

Zowel in Brugge als in Kortrijk werd de groep hartelijk ontvangen door 20160508_142218Think-Pink en konden we in de tenten genieten van een deugddoende massage. In Kortrijk werden we daarenboven getrakteerd op een lekkere brunch.

Volgende zondag, 22 mei, gaan we onze horizonten verleggen en steekt de groep de taalgrens over. Dan nemen we deel aan de Race for the Cure in Namen.

Plaats een reactie